Ταμένο blog...
στίγματα κάποιων στιγμών
και θαυμάτων

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

"Αυτός ο Τάφος είναι ζωντανός"

«Αυτός ο Τάφος είναι ζωντανός"

Η επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας που ανέλαβε την αποκατάσταση του μνημείου της χριστιανοσύνης, Τόνια Μοροπούλου, αποκαλύπτει στη Realnews άγνωστες λεπτομέρειες και φωτογραφίες-ντοκουμέντο του Τάφου του Ιησού.

«Αυτός ο Τάφος είναι ζωντανός»






Του Νέστορα Δημαρά 
«Νιώσαμε δέος ανοίγοντας μετά από αιώνες τον Πανάγιο Τάφο. Επί της νεκρικής κλίνης είδαμε τις αύλακες για τα σωματικά υγρά του Ιησού και μία θέση για την κεφαλή προς Δυσμάς...».

Τις συγκλονιστικές στιγμές της αποκάλυψης των μυστικών του Πανάγιου Τάφου περιέγραψε στη Realnews η επιστημονική υπεύθυνη της αποκατάστασης του χριστιανικού μνημείου Τόνια Μοροπούλου

«Οταν ανοίξαμε τον Τάφο, ζήσαμε το θαύμα. Αυτός ο Τάφος είναι ζωντανός! Στέλνει το μήνυμα της Ανάστασης και της ελπίδας. Η κλίνη του βράχου είναι εμποτισμένη με αρωματικά έλαια, γεγονός που αποδείχθηκε και επιστημονικά, όταν ολοκληρώθηκε η χημική μελέτη που κάναμε», αναφέρει η επικεφαλής της πολυπληθούς ομάδας των Ελλήνων επιστημόνων από πέντε Σχολές και επτά Εργαστήρια του ΕΜΠ που ανέλαβαν την ευθύνη της αποκατάστασης του μνημείου.
Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews

                       

Δεν υπάρχουν σχόλια: