Ταμένο blog...
στίγματα κάποιων στιγμών
και θαυμάτων

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑ

ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑ

ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑ

0

«ΕΓΚΛΗΜΑ» με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ 
Το χρονικό μιας ιστορίας τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας πάνω σε Ιερό Ναό... 
21/11/ 2012, ΣΤΕΝΤΟΡΟΣ 4, ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΓΕΝΝΕΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΗΓΙΑΚΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ «ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ». 


8/6/2016: Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) χορηγεί στην εταιρία "COSMOTE-Κινητές Τηλεπικοινωνίες Α.Ε." Άδεια Κατασκευής Κεραίας Σταθμού Ξηράς, σύμφωνα με το αρ.30 Ν4070/12 (Αρ. Άδειας: 1412933). 

28/7/2016: Συνεργείο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας τοποθετεί κρυφά την κεραία!! Oι τεχνικοί, σε ερωτήσεις που τους κάνουν γείτονες ως προς το σκοπό της επίσκεψής τους στον Ιερό Ναό, δίνουν την απάντηση πως έχουν έρθει να βάλουν Air condition!! 

16/8/2016: Επιτροπή κατοίκων επισκέπτεται, στον Ιερό Ναό, τον υπεύθυνο, ο οποίος έδωσε την έγκριση για την εγκατάσταση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρώην Πειραιώς κ.κ. Καλλίνικο και του διαβιβάζει το αίτημά της να κατεβεί η κεραία. 
Ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Καλλίνικος χτυπώντας τη μαγκούρα του στο έδαφος απαντάει: 
" Η κεραία είναι νόμιμη και δεν κατεβαίνει!! Ο Ιερός Ναός πρέπει να έχει ένα εισόδημα!! " 

4/9/2016, ΚΥΡΙΑΚΗ: Η επιτροπή διοργανώνει διαμαρτυρία έξω από τον Ιερό Ναό, αλλά ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Καλλίνικος δεν τολμάει να κάνει λειτουργία. 

Ρωτάμε και ζητάμε απαντήσεις: 
είναι σε όλα νόμιμη η λειτουργία της συγκεκριμένης κεραίας? Πόσο μάλλον όταν σε απόσταση 50 μέτρων λειτουργεί φροντιστήριο και σε 70 μέτρα βρεφονηπιακός σταθμός; 

Αν ναι; ποια είναι τα όρια μεταξύ του νόμιμου και του ηθικού; 
Επιτρέπεται η Εκκλησία στο βωμό του χρήματος να επιβαρύνει με ακτινοβολία τους πιστούς της; 
Γιατί αμέσως μετά την εγκατάσταση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Καλλίνικος κατέβασε τις 2 σημαίες (της Ελλάδος και του Βυζαντίου) που είχε στην πρόσοψη του Ιερού Ναού; 

Καλούμε την Εκκλησία της Ελλάδος και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο να λάβουν θέση επί των ανωτέρω γεγονότων. 

Είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, 
είμαστε κατά της βίας, 
είμαστε πολλοί, 
έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας, 
μαχόμαστε για τα δικαιώματά μας και 
προπάντων για την υγεία των παιδιών μας και 
δεν θα υποχωρήσουμε έως ότου δικαιωθούμε!!! 

Αγωνιστική Επιτροπή - Στέντορος 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016, 13:31

Δεν υπάρχουν σχόλια: